Bed and (breakfast)

Voor de overnachting vragen wij 65 euro per nacht (exclusief ontbijt) met een minimum van twee nachten.

Kinderen tot 3 jaar zijn gratis. Er is een camping bedje aanwezig die wij voor u op kunnen zetten.

Voor kinderen van 3 jaar en ouder vragen wij een vergoeding van 5 euro/nacht. Er is een slaapbank aanwezig voor twee personen. De kamer komt dan alleen wel erg vol te staan. Kinderen ouder dan 16 jaar worden als volwassenen gerekend. Wij kunnen niet meer dat twee volwassenen huisvesten.

Uw reservering staat pas vast als wij per mail de reservering bevestigen. Wij vragen geen aanbetaling. U kunt betalen bij aankomst. U kunt een factuur ontvangen mocht u dat willen. Er is een pinautomaat om de hoek.

Short stay

Het miniappartement Casa La Rosa is compleet met eigen opgang, keuken en sanitair. Er is zelfs een wasmachine aanwezig. Hierdoor is de Bed and Breakfast tevens geschikt voor een langer verblijf voor bijvoorbeeld vakantie of werk.

Voor de Short-stay vragen wij 380 euro per week voor maximaal twee volwassenen. Voor een maand vragen wij 1200 euro.

Kinderen tot 3 jaar zijn gratis waarbij er een kinderbedje in uw kamer geplaatst wordt. Per kind van 3 jaar of ouder betaalt u 25 euro extra per week. Kinderen ouder dan 16 jaar worden als volwassenen gerekend.

U kunt betalen door overschrijving per bank of contant betalen bij aankomst. U kunt een factuur ontvangen mocht u dat wensen. Voor de short stay vragen wij een aanbetaling. Uw reservering staat pas vast als wij u per mail bevestigd hebben en de aanbetaling binnen is.

Extraatjes

Om uw verblijf nog comfortabeler te maken kunnen wij verschillende extra voorzieningen optioneel voor u verzorgen. Het zou fijn zijn als u voor uw verblijf aan kunt geven als u gebruik wilt maken van een van de voorzieningen.

Ontbijt: 10 euro per persoon (standaard), 25 euro per persoon (uitgebreid).

Lunch/Diner: tussen 10 en 40 euro (mogelijk in overleg).

Wasbeurt: ca 4 kg kost 5 euro; zelf wassen in het appartement is ook mogelijk.

Drogen: van uw was ca 4 kg kost 5 euro. Strijken doen we niet maar u mag wel een strijkijzer en strijkplank lenen.

Fietsen: er zijn twee fietsen aanwezig die u kunt gebruiken voor 6 euro per dag / fiets. Of 35 euro/week/fiets. (niet mogelijk op dit moment)