Casa La Rosa biedt de mogelijkheid om totaal onafhankelijk te zijn. Dankzij de aanwezigheid van een keuken met gasfornuis en koelkast kunt u eenvoudig voor uw eigen maaltijden zorgen. Wij verzorgen daarom alleen ontbijt op verzoek.

Standaard ontbijt

Het ontbijt standaard bestaat uit: yoghurt met muesli, brood met jam en/of kaas, jus. Koffie en thee liggen in de keuken kastjes en zijn vrij te gebruiken.

Uitgebreid ontbijt

Als u echt verwend wil worden, kan Fabiana een aantal lekkernijen uit haar repertoir voorbereiden. Een uitgebreid ontbijt is perfect voor een speciale gelegenheid en kan bijvoorbeeld bestaan uit: een stuk taart, koekjes en/of havermout muffins, focaccia pugliese (met tomaten), desem spelt brood met jam en/of kaas, kwark, muesli met noten, verse blauwe bessen, versgeperst jus van fruit en groente. De ingrediënten zijn vooral biologisch, van het seizoen en uit de streek. Alles wordt natuurlijk zelf gemaakt en daarbij kan rekening worden gehouden met verschillende dieetwensen (vegetarisch/vegan/geen gluten/geen zuivel/geen zout/geen suiker). Daarnaast kunt u genieten van dit ontbijt in onze woonkeuken als u hiervoor voorkeur heeft.

Lunch/Diner

Als Italiaanse, is Fabiana gewend niet alleen om lekker maar ook veel te koken! Het is dus altijd mogelijk om overdag of s’avonds mee te eten als dat te voren is afgesproken. Het eten wordt klaar gemaakt en naar Casa La Rosa gebracht. Het menu hangt altijd af van wat in huis vers is. In ieder geval is het altijd anders, lekker en gezond. Als u meer wil weten over wat Fabiana kookt kunt u haar foodblog bekijken www.byebyesalsiccia.com.

Kosten

Het standaard ontbijt kost 10 euro, het uitgebreide 25 euro pp. De prijs van lunch/diner is afhankelijk van het menu, maar het kan tussen 10 euro voor een simpele pasta schotel kosten of 35-40 euro als er meerdere gerechten zijn.