Casa La Rosa is een onderdeel van ons huis, dat wij in de loop van 5 jaar gerenoveerd hebben. Het is een aparte, zelf ontworpen ruimte bedacht voor “La Rosa”, de moeder/schoonmoeder die periodiek uit Italië op bezoek komt bij haar kinderen en kleinkinderen. Het is ook de plek waar wij met zijn drieën (wij en ons eerste kind) een jaar lang gewoond hebben toen de rest van het huis nog een bouwval was. Nu zijn wij trots op onze woning en op dit kleine maar zeer sfeervolle appartement en willen jullie graag gastvrijheid aanbieden in de periodes dat la Rosa afwezig is.

00-familie-reukema

Wij zijn een stel onconventionele mensen. Altijd druk, creatief, gastvrij. Misschien komt het door onze opleiding als architecten, maar wij neigen tot het geloof dat misschien niet alles, maar veel mogelijk is. Zo als: zelfstandig een historische pand grondig te renoveren!

Het is een uitdaging geweest om zo’n oud pand te transformeren in een ruimtelijk moderne woning met behoud van de historische details. Als u interesse in architectuur en interieurs heeft, bent u altijd welkom om de hele woning te komen bekijken.

Ik (Fabiana Toni) ben Italiaanse en sta graag in de keuken. Ik onderhoud een blog over gezonde voeding en Italiaans koken www.ByeByeSalsiccia.com en organiseer af en toe kookworkshops in onze woonkeuken. Daarnaast, geef ik les op het gebied van landschapsarchitectuur en, vooral sinds ik eigenaar geworden ben van dit pand, ontwerp ik meubilair samen met mijn man www.fabiMOOD.nl.

Ik (Rocco Reukema) ben mede eigenaar van het architectenbureau 2by4-architects www.2by4.nl die naast particuliere opdrachten in het hogere segment projecten realiseert binnen maatschappelijk vastgoed.

Wij hebben twee jonge kinderen. Er is daardoor voldoende kinderspeelgoed aanwezig mocht u met kleine kinderen komen. Wij kunnen jullie vertellen waar alle leuke speeltuinen in de omgeving zijn.