Wat kost een overnachting?

B&B 65 euro / nacht max twee personen, exclusief ontbijt.

Shortstay 380 euro / week.

Wat is het adres?:

Gerrit van de Lindestraat 8b, 3022TK Rotterdam,

Hoe laat moet ik in of uit checken?

Aankomst: na 17:00 en vertrek: voor 10:00 uur.

Hoe kom ik bij de B&B?

Vanaf centraal station Rotterdam tramlijn 21 richting Woudhoek of lijn 23 richting Holy, uitstappen halte Vierambachtstraat. Of in 20 minuten te lopen. Er is betaald parkeren.

Welke faciliteiten zijn er?

Eigen sanitair, eigen keuken, eigen balkon, TV DVD, wasmachine, eigen toegang.

Welke opties worden aangeboden?:

Ontbijt: standaard 10 euro, ontbijt: uitgebreid 25 euro, lunch/diner service: 10-40 euro, fietsenhuur: 6 euro, wasservice: 5 euro, droogservice: 5 euro.

Zijn huisdieren welkom?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan.

Mag er gerookt worden?

Nee, de Bed&Breakfast is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Het balkonnetje is een ideaal plekje om even een sigaretje op te steken.

Is ontbijt inbegrepen?

Nee, doordat er een complete keuken aanwezig is verzorgen wij niet standaard een ontbijt. Maar wij kunnen dat wel voor u verzorgen als u dat wenst. Kijk onder breakfast.

Wat voor bedden zijn er?

Er zijn twee boxspringbedden aanwezig van 210x70cm. De bedden worden standaard als twee persoons bed opgemaakt wenst u de bedden als twee losse bedden opgemaakt te hebben dan horen wij dit graag voorafgaand aan uw bezoek.

Geschikt voor mindervaliden?

In 1900 maakten men de trappen een stuk steiler dan nu. Om Casa La Rosa te bereiken moet er een steile trap beklommen worden. Hierdoor is de bed and Breakfast minder geschikt voor mensen die slecht te been zijn. Maar we willen met alle plezier uw koffers naar boven dragen als u daar minder toe in staat bent.

Is er centrale verwarming?

Het mini appartement heeft centrale verwarming met een eigen thermostaat in de woonkamer zodat u zelf de temperatuur kunt regelen.

Is er Wifi aanwezig?

Er is Wifi aanwezig mocht u laptop of telefoon met het internet willen verbinden.

Qua brandveiligheid is er een branddeken aanwezig in de keuken en gekoppelde rookmelders.

Is er een intercom?

Er is een intercom aanwezig in het halletje waar mee de deur aan de straat te openen is. Deze werkt alleen niet op het nachtslot.

Is er iets stuk gegaan?

Mocht er iets stuk gaan vragen wij u dat te melden zodat we dit kunnen verhelpen. Schade is in principe voor rekening van de huurder.

Be je de sleutel kwijt geraakt?

De sleutel van Casa La Rosa is een gecertificeerde sleutel. Bij verlies van de sleutel wordt 50 euro in rekening gebracht voor vervanging van de sleutel.

Zijn er regels voor avondrust?

Om eventuele overlast te voorkomen hanteren wij avondrust van 22.00 uur t/m 7.00 uur. 

Word er gewerkt met een contract?

Als u Casa La Rosa langer huurt dan 1 week dan vragen wij een u bij aankomst een huur contract te tekenen met daarin de algemene voorwaarden. Een voorbeeld contract wordt u bij de reservering toegezonden.